Eten en Drinken op de Parade

Op het Paradeterrein eet je bij verschillende restaurants met uiteenlopende gerechten. Van Aziatische specialiteiten tot spicy Indiase curry’s. Voor de zoetekauw zijn er natuurlijk de snoepmeisjes, bak je je eigen poffers, creëer je je eigen crêpes of maak je zelf je lolly. Je drinken haal je bij onze verschillende bars met de beste Europese wijnen, speciaal biertjes en overheerlijke cocktails van de Juicy’s.

Heb je allergieën of intoleranties? Onze restaurants bieden meerdere mogelijkheden aan. Vraag ernaar bij het restaurant.

La Cantine

Geniet van zomerse gerechten en dagelijks wisselende specialiteiten van La Cantine. Ga voor een van de pasta's, smul van een zomerse Caesar Salade of bestel samen met je vrienden een heerlijk kippetje uit de rotissoir. Bekijk het menu van La Cantine.

Reserveren is mogelijk vanaf 8 personen via lotte@lacantine.nl

Tante Naan

Tante Naan verzorgt de kruidigste curry's en Indiase snacks. Bekijk het menu van Tante Naan.

Reserveren vanaf 6 personen kan via info.tantenaan@gmail.com.

HotMamaHot

Hotmamahot serveert op de Parade een variatie aan Aziatische Street food uit verschillende landen. Van de klassiekers als sticky chickenwings en patatje rendang tot spicy pepesan makreel en Thaise kip curry. Met een ruim aanbod aan vegetarische, vegan, vlees en vis opties is er voor iedereen wat te kiezen. Ze serveren ook weer rijsttafels en snackboxes om te delen. Bekijk het menu van HotMamaHot.

Reserveren is mogelijk vanaf 10 personen via parade@hotmamahotcatering.nl

Casa Nova

Voor houtoven gebakken flatbreads uit alle windstreken en werelddelen zit jij bij Casa Nova gebakken. Vers gerold, rijkelijk belegd en rechtstreeks uit de houtoven. Of haal een lekkere snack voor bij de borrel. Bekijk het menu van Casa Nova.

The Juicys

Tropisch, zomers, kleurrijk, sfeervol en onder begeleiding van opzwepende klanken, Iberische sangria, cocktails en biologische sappen. Bij The Juicys zijn dit de ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Laat je inspireren door of onderdompelen in Spaanse taferelen.

Onze Barren

Zoek tussen de voorstellingen door een fijn plekje op een van de terrassen van onze bars. Met een Wijnbar met keuze uit 20 wijnen en bubbels (ook non-alcoholisch), het speciaalbieren-café De Katrina, De Fontijn Bar en het gezellige Café Correct valt er voor iedereen genoeg te kiezen.

Zijpe Stijl

In Amsterdam serveert Zijpe Stijl elke dag een heerlijke daghap, de lekkerste flammkuchen uit de houtoven en een pannetje mossels. Bekijk het menu van Zijpe Stijl.

Zoet

Als toetje haal je het lekkerste ijsje van heerlijk fruit of vegan chocolade op een stokje. Of ga je toch voor de verleidelijke zoetigheden van de enige echte Snoepmeisjes? Lust je kunst en hou je van pannenkoeken? Dan kan je terecht bij de Artistic Crêoe van onze pannenkoekenkunstenaars. En natuurlijk ontbreken de poffertjes niet, wel zelf bakken!