Parade-pakketten

Op zondag, maandag en dinsdag hebben we speciale Parade-pakketten samengesteld. Voor € 25 zie je twee verschillende voorstellingen en heb je toegang tot het Paradeterrein.

Zorgeloze Zondagen i.s.m. HUMAN

Kan je niet kiezen? Op zondag hebben we speciaal voor jou het Zorgeloze Zondag Pakket samengesteld. Voor € 25 zie je twee verschillende voorstellingen én heb je toegang tot het Paradeterrein. Zo ga je zonder keuzestress naar de Parade en ontdek je misschien wel jouw nieuwe favoriete artiesten.

Mooie Maandagen

Op de maandagen koop je voor € 25 ons Mooie Maandag Pakket! Laat je meeslepen door twee voorstellingen en krijg toegang tot het Paradeterrein. Ontsnap aan de realiteit en laat je verwonderen. Voor een onvergetelijke maandag is dit pakket een absolute must-have.

Dolle Dinsdagen

Beleef een avontuurlijke dinsdag met het Dolle Dinsdag pakket! Laat je verrassen door twee uitzinnige voorstellingen en krijg toegang tot het terrein. Stap in een wereld vol avontuur en laat je meeslepen. Voor een dinsdag vol ontdekkingen en verrassingen is het Dolle Dinsdag Pakket een absolute aanrader.