Podiumpas

Goed nieuws voor jou als cultuurliefhebber! Met de Podiumpas krijg je gratis toegang tot het terrein als je een kaartje voor een voorstelling koopt. Koop je online kaartjes voor een voorstelling, dan is de entree met je Podiumpas* gratis. Wel even online aanvragen via onderstaand formulier.

Hoe werkt het?
Heb je al een Podiumpas? We verheugen ons erop je te zien! Je ontvangt je gratis toegang tot de WinterParade wanneer je een kaartje hebt gekocht voor een voorstelling. Je gratis toegang terrein kaart(en) zijn alleen online aan te vragen en niet aan de kassa bij de entree van de WinterParade.

  • Koop je voorstellingskaart(en) via de website. Bekijk het programma.
  • Heb je jouw e-ticket(s) voor de voorstelling ontvangen, dan kun je via onderstaand formulier jouw gratis toegang terrein kaarten aanvragen met je transactienummer.

  • Je ontvangt binnen 48 uur per mail je toegang terrein kaarten. Vindt de voorstelling binnen 48 uur plaats, dan zorgen we dat je op tijd een bevestiging ontvangt (tot uiterlijk 6 uur vóór de voorstelling). Dit e-ticket is jouw geldige toegangsbewijs en zal bij de ingang van gescand worden. Je hoeft dus niet langs de kassa.
  • Wil je voor meerdere Podiumpassen entree aanvragen. Geef in het online formulier dan de pasnummers en namen door.
  • Neem de Podiumpas altijd mee bij je bezoek. Zonder geldige Podiumpas kan de toegang geweigerd worden.
  • De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per pas kan je dus 1 entree ticket aanvragen. Kom je met iemand die geen Podiumpas heeft, dan koop je online een entree ticket voor desbetreffende persoon.
  • De Podiumpas is geldig op alle openingsdagen en geeft per pas recht op 1 entree ticket per dag. Enkel in combinatie met een voorstellingskaartje.
  • Heb je jouw tickets, maar kan je onverhoopt toch niet komen? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar kassa@mobilearts.nl zodat we jouw plaats nog aan een andere liefhebber kunnen verkopen.
Voordelig naar cultuur met een Podiumpas

Met Podiumpas kun je voor € 35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten. Niet alleen bij ons, maar bij ruim 50 aangesloten podia, verspreid over heel Nederland. Reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling. Zo kun je voor een vast bedrag zo vaak als je wilt naar al het moois dat de Nederlandse podia te bieden hebben. De pas is maandelijks opzegbaar na 4 maanden, is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt de pas online aanschaffen via Podiumpas.nl.