De Wereld van de Parade – april
Met AQUEERIUS en Luan Buleshkaj & Robbie Wallin

19 & 20 april

De Wereld van de Parade – april
Met AQUEERIUS en Luan Buleshkaj & Robbie Wallin

Speeltijden

19 & 20 april

AQUEERIUS
Een bruisende onderwatermusical over de zoektocht naar fluïditeit. In AQUEERIUS dalen we af naar een kleurrijk glitter Atlantis waar al onze menselijke, heteronormatieve overtuigingen verwateren. Daar waar de zeemeerman niet langer de enige is die schittert, waar iedereen elkaar gewoon laat zwemmen en waar we de vinnen ineen slaan. Van parel tot paling, hier straalt iedereen.

Godenzonen | Luan Buleshkaj, Robbie Wallin, Guillano Herdigein
Ajax is meer dan een club. Daar zijn Luan, Robbie en Guillano het roerend over eens. De boezemvrienden konden alle drie in de ArenA schitteren, maar kozen het geijkte pad: het theater. In Godenzonen praten de rasechte Amsterdammers over hun eerste liefde en dat middels muziek, cabaret, comedy en spoken word. De tragiek van Frank de Boer of de schoonheid van de goal van Zlatan. Alles passeert de revue. Met een lach en een traan. Warm vast op en bekijk de teaser van de voorsteling.

regie Soufiane Moussouli muziek Guillano Herdigein met Luan Buleshkaj, Robbie Wallin, Guillano Herdigein

Een complete avond uit: twee voorstellingen + maaltijd voor € 37,50
Iedere maand organiseren rondreizend Theaterfestival de Parade en de Tolhuistuin De Wereld van de Parade in Amsterdam Noord. Een complete avond uit met twee voorstellingen van een half uur, inclusief veggie maaltijd in het knusse Tuinhuis van de Tolhuistuin. Kom vanaf 18:30 uur binnenwandelen in de tuin voor een drankje. De eerste voorstelling start om 19:00u. Als je de honger hebt naar de voorstellingen, maar niet wilt mee eten, kun je jezelf voor €20,- trakteren op enkel de voorstellingen.

18:30u | Tuinhuis open
19:00u | Godenzonen
19:30u | Veggie maaltijd
20:30u | AQUEERIUS
21:00u | Borreltijd
22:00u | Deuren Tuinhuis dicht

2 x WERELD VAN DE PARADE = DE HELE ZOMER GRATIS NAAR DE PARADE
Kom je naar twee edities van de Wereld van De Parade? Dan krijg je van ons een ParadePas voor 2024! Met de ParadePas ontvang je de hele zomer gratis toegang tot het terrein in alle Paradesteden van 2024.